Advanced B2C Eshop

Responsive E-shop, έκδοση WordPress 6, με δυνατότητα επιλογής theme, με όλες τις βασικές σελίδες και δυνατότητα διασύνδεσης Pylon ERP.

ηλεκτρονικές πωλήσεις, με λίγα μόνο κλικ

Παροχές

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Advanced B2C Eshop δημιουργήθηκε πάνω σε κώδικα PHP με πυρήνα WordPress. Επιπλέον, διαθέτει ένα σύστημα προτύπων ιστού το οποίο χρησιμοποιεί έναν δυναμικό επεξεργαστή προτύπων.

Eπικοινωνία με το πρόγραμμα αποθήκης σας, εφόσον υπάρξει διασύνδεση, με δυνατότητες όπως: Εισαγωγή και Ενημέρωση Προϊόντων με όλες τις πληροφορίες τους όπως: SKU, EAN, κωδικός, τιμές, τιμές προσφορών, απόθεμα, διαστάσεις, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση.

Οι χρήστες του μπορούν να αλλάζουν τη θέση διαφόρων στοιχείων του γραφικού περιβάλλοντος χωρίς να χρειάζεται να επεξεργάζονται τον κώδικα.

Δυνατότητα ενσωματωμένης διαχείρισης συνδέσμων, οι οποίοι είναι φιλικοί προς τις μηχανές αναζήτησης, δυνατότητα ανάθεσης πολλαπλών κατηγοριών και υποκατηγοριών στα άρθρα, και υποστήριξη για ετικέτες στα άρθρα και τις σελίδες.

Στην πλατφόρμα συμπεριλαμβάνονται αυτόματα φίλτρα, τα οποία παρέχουν προ-τυποποιημένη μορφοποίηση του κειμένου ενώ υποστηρίζει επίσης τα πρότυπα Trackback και Pingback για προβολή συνδέσμων προς άλλους ιστότοπους, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν συνδέσμους προς μια δημοσίευση ή άρθρο.

Πλούσια αρχιτεκτονική πρόσθετων λειτουργιών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες και στους προγραμματιστές να επεκτείνουν τη λειτουργικότητά του πέρα από τις δυνατότητες οι οποίες αποτελούν μέρος της βασικής εγκατάστασης.

Responsive Ιστοσελίδα - Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές, δεδομένου ότι το 80% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ.

Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επέλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του και αγοράζει τα προϊόντα επιλογής του.

Πολλαπλοί τρόποι αποστολής (Σταθερή χρέωση αποστολής, Υπολογισμός μεταφορικών με βάση το βάρος, Παραλαβή από το κατάστημα)

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής (Αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα, Paypal, Τραπεζική κατάθεση)

Υποστήριξη και εκπαίδευση συνεργατών

Μπορούν επίσης να εγκαθιστούν και να αλλάζουν μεταξύ διαφόρων οπτικών θεμάτων αλλά και να επεξεργαστούν τον κώδικα PHP & CSS στα οπτικά θέματα, προκειμένου να επιτύχουν προχωρημένες τροποποιήσεις.

Χαρακτηριστικά

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία site ή e-shop με απεριόριστα προϊόντα

  Θα φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα επιλέγοντας ανάμεσα σε επαγγελματικά templates μαζί με ενδεικτικά κείμενα. Μέσα από τα templates θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τα εικαστικά που προτιμάτε, να αλλάξετε τα κείμενα του template, να προσθέσετε φωτογραφίεςαρχεία και προϊόντα με τιμές. Στη δημιουργία του e-shop ή του site σας θα έχετε τεχνική υποστήριξη.

  Η σελίδα σας θα είναι responsive (προσαρμόσιμη) για PC, Tablet, Mobile, ενώ μέσα από την υπηρεσία μας θα μπορείτε να φτιάξετε και το εταιρικό σας e-mail. Παράλληλα, θα μπορείτε να δείτε στατιστικά για την απόδοση της σελίδας σου, να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις για cookies, να κάνετε τη σελίδα να εμφανίζεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης (SEO) αλλά και να συνδέσετε το site ή το eshop σου με τα Social Media

 • Κατοχύρωση domain name

  Σας επιτρέπετε να καταχωρήσετε το domain name με κατάληξη «.gr» ή «.eu» που θα αποτελεί την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησής σας. 

 • Ασφαλείς συναλλαγές & πληρωμές

  Οι πληρωμές για το e-shop σας μπορούν να γίνονται με τραπεζική αντικαταβολή και με κάρτες μέσω όλων των γνωστών μεγάλων ελληνικών Τραπεζών, με SSL Security Certificate για ασφαλείς συναλλαγές. 

 • Pasteque Web Hosting & Τεχνική Υποστήριξη

  Νιώστε απόλυτη σιγουριά με την πλήρη και αξιόπιστη φιλοξενία του site ή του e-shop σας στις ασφαλείς υποδομές που διατηρεί ο εταιρεία μας, μέσα από το Cpanel Web Hosting, με παρακολούθηση σε 24ωρη βάση.

  Παράλληλα, για ό,τι χρειαστείτε, έχετε Τεχνική Υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών στο 2410 670370 ή μέσω email στο web@pasteque.gr.

PAsteque

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος

Εξυπηρέτηση Πελατών

• Πλήρης παραμετροποίηση αναζήτησης.
• Υπενθύμιση κωδικού σε περίπτωση απώλειας του.
• Δυνατότητα προβολής ιστορικού παραγγελιών.
• Δυνατότητα εγγραφής πελάτη ως μέλος.
• Κουμπί συνέχισης αγορών.
• Κουμπί εκκαθάρισης καλαθιού.
• Ο πελάτης μπορεί να επέμβει άμεσα στην επιλογή προϊόντων στο καλάθι.
• Ο εγγεγραμμένος πελάτης μπορεί να επέμβει στις λεπτομέρειες του λογαριασμού του, οποιαδήποτε στιγμή.

Απογραφή Προϊόντων

● Πλήρη έλεγχος της αποθήκης.
● Συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε μεταφορική/courier της αρεσκείας σας.
● Μεταφορικά και Φόροι
● Υπολογισμός των εξόδων αποστολής
● Τρόποι παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής

● Πλήρης λίστα από offline τρόπων πληρωμής: Τραπεζική κατάθεση, Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, Αντικαταβολή κ.λ.π.
● Πλήρης υποστήριξη online πληρωμών: Πιστωτικές κάρτες (μέσω Viva), Paypal
● Σύνδεση με οποιαδήποτε Ελληνική τράπεζα

Ασφάλεια

● Πλήρης HTTPS/SSL υποστήριξη
● Απόκρυψη στοιχείων πελάτη
● Προστασία με κωδικό στην πρόσβαση της διαχείρισης
● Συμβατότητα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR

Τεχνική Υποστήριξη
+30 2410 670370
web@pasteque.gr