Services

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Pasteque Electronic & Computer Systems

We Love Designing Websites. Simple.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν είναι απλώς μια δουλειά είναι το πάθος μας. Είμαστε προσωπικά συνδεδεμένοι με όλα όσα δημιουργούμε. Αυτή η προσωπική επένδυση είναι αυτό που μας οδηγεί προς τη δημιουργία ιστοσελίδων. Το έργο μας κρίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα ενός επισκέπτη - κάνουμε κάθε δευτερόλεπτο να μετράει.

Προσαρμοσμένες Ιστοσελίδες
Η επιχείρησή σας, η επωνυμία σας και το μάρκετινγκ είναι διαφορετικά από τους ανταγωνιστές σας. Σχεδιάζουμε προσαρμοσμένες ιστοσελίδες που αντικατοπτρίζουν την επιχείρησή σας.
Βελτιστοποιημένος σχεδιασμός
Δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι βελτιστοποιημένες για να λειτουργούν το ίδιο καλά τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές αλλά και σε κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές
Lifetime Value
Ενημερώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας για σφάλματα, τη βελτίωση της απόδοσης της πλατφόρμας και την επίλυση προβλημάτων ασφαλείας

Πριν την έναρξη της ιστοσελίδας πάρτε τις σωστές αποφάσεις σε θέματα που μετράνε.

Ο σχεδιασμός, η διάταξη, το στυλ, η ανταλλαγή μηνυμάτων και το περιεχόμενο, η χρηστικότητα και η ταχύτητα του ιστότοπου (website). Τα παραπάνω αυτά τα πράγματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εντύπωση της επιχείρησής σας.

Ρίξτε μια ματιά στον τρέχοντα ιστότοπό σας (αν έχετε), φαίνεται αξιόπιστος;

Ο ιστότοπός σας μπορεί να πει πολλά για την επιχείρησή σας, ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο τρόπο προωθήσεις. Έχοντας μια ενημερωμένη ιστοσελίδα που έχει ένα καθαρό και σύγχρονο σχεδιασμό ιστοσελίδων, με έμφαση στο χρήστη, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ των επισκεπτών που επιλέγουν απλά να φύγουν από τη σελίδα και αυτών που μακροπρόθεσμα μπορούν να εξελιχθούν σε μελλοντικούς πελάτες σας. Πιστεύουμε στο σχεδιασμό μοναδικών ιστοσελίδων που έχουν μόνιμη αξία για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Διαδικασία Σχεδιασμού

Για να σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση σχεδιασμού ιστοσελίδων, αρχικό μέλιμά μας είναι να επιδιώκουμε πρώτα μια βαθιά κατανόηση της επιχείρησής σας, με ιδιαίτερη έμφαση στις μοναδικές απαιτήσεις σας.

Στη φάση του σχεδιασμού συνδυάζουμε έννοιες σχεδιασμού με την ταυτότητα της επιχείρησή σας για να δημιουργήσουμε μια όμορφη σχεδιασμένη ιστοσελίδα.

Pasteque Electronic & Computer Systems

Στη συνέχεια οι προγραμματιστές θα εργαστούν προς την κατεύθυνση των στόχων που περιγράφονται για παραδώσουν βελτιστοποιημένο front-end κώδικα για τις μηχανές αναζήτησης.
Τέλος, ανάπτυξη προσαρμοσμένου back-end: όπου η ομάδα των προγραμματιστών μας γράφει καθαρό, βελτιστοποιημένο με ταχύτητα κώδικα για να κάνει όλα τα μέρη να συνεργαστούν.

Σχεδιασμό Ιστοσελίδας με στόχο την επιτυχία.

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, όπως ακριβώς και η ιστοσελίδα σας. Πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν πρέπει να είναι “ένα κουστούμι που ταιριάζει σε όλους”.

Γιατί custom σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας για να ανταποκριθούμε στους μοναδικούς στόχους της επιχείρησής σας.

Όλες οι πτυχές του ιστότοπου από την εμφάνιση και την αίσθηση, τη χρηστικότητα και την ταχύτητα απόδοσης, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Πόσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός;

Η οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας χωρίς την σωστή προσεγγίσει τελικά μπορεί να κάνει περισσότερη ζημιά στο εμπορικό σήμα ή την επιχείρησή σας από το να μην έχετε έναν ιστότοπο.

Ο ιστότοπός σας είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ 24/7 που πρέπει να σχεδιαστεί και να παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να μετατρέψει τους επισκέπτες σας σε πελάτες.

Απλά θέματα μπορούν να κάνουν κακό;

Τα θέματα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα πάντα για όλους – κάτι που θεωρητικά ακούγεται υπέροχο. Αλλά όλη αυτή η επιπλέον λειτουργικότητα μπορεί να κάνει έναν ιστότοπο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί (για εσάς ή τον διαχειριστή)..

στοχεύοντας στις ανάγκες και απαιτήσεις σας πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς

Website Portfolio.

Ανακαλύψτε μερικές από τις πρόσφατες ιστοσελίδες μας + έργα

Pasteque Electronic & Computer Systems

Δημιουργώντας ιστοσελίδες από το 2008.

Διεύθυνση

Καποδιστρίου 5, Λάρισα

Τηλέφωνο

2410-670370

Βασιζόμαστε στην επικοινωνία και συνεργασία με κάθε πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Μάθετε περισσότερα: Pasteque
Δείτε: έργα μας

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος που χρειάζεται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός τελικού ιστότοπου μπορεί να ποικίλει αρκετά, εξαρτάται πραγματικά από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του ιστότοπού σας. Μια ιστοσελίδα WordPress ή Joomla συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ορισμένα πιο πολύπλοκα έργα, όπως οι ιστότοποι WooCommerce και Prestashop ή οι ιστότοποι που έχουν περίπλοκες απαιτήσεις σχεδιασμού ή περιεχομένου, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Τι είναι ένας στατικός ιστότοπος;

Ένας στατικός ιστότοπος δεν εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες. ενεργεί απλώς ως διαδικτυακός ιστότοπος διαφήμισης. Το περιεχόμενο μπορεί να ενημερωθεί μόνο από έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Ο κύριος σκοπός του είναι να ενημερώσει τους πελάτες στο να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Στις μέρες μας θεωρείται ένας ξεπερασμένος τρόπος για την κατασκευή ιστοσελίδων, οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου;

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την σελίδας σας για να ενημερώσετε το περιεχόμενό της. Οι ιστότοποι CMS είναι πολύ δημοφιλείς καθώς επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να ενημερώνουν τα κείμενα και τις εικόνες χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Ποια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούμε;

Η πλειοψηφία των ιστοσελίδων που δημιουργούμε είναι χτισμένα σε WordPress, Joomla, WooCommerce και Prestashop – όλα με το δικό τους πολύ φιλικό προς το χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Ο σχεδιασμός επηρεάζει την κατάταξή της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης;

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας θα ταξινομηθεί στις μηχανές αναζήτησης. Μελετημένες και καλά σχεδιασμένες σελίδες στο πως παρουσιάζεται το περιεχόμενο αλλά και η ταχύτητα – είναι μερικά από τα πράγματα που ένας καλός σχεδιαστής ιστοσελίδων θα σκεφτόταν κατά τη δημιουργία του.