>Accounting Products

Extra Μισθοδοσία

Pasteque Electronic & Computer Systems

Extra Μισθοδοσία

Η πληρέστερη εφαρμογή της αγοράς για Οργανωμένα Λογιστικά Γραφεία παίρνει Άριστα στην Αξιολόγηση Εφαρμογών Μισθοδοσίας και σας παρέχει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης παρακολούθησης όλου του κυκλώματος μισθοδοσίας για απεριόριστο αριθμό εργαζομένων και εταιρειών  με την πλέον εύχρηστη και συνάμα, έγκυρη διαδικασία της αγοράς.

Άμεση Υποστήριξη, Εργατική Καθοδήγηση

Άμεση ανταπόκριση σε όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας με αναβαθμίσεις των εφαρμογών μέσω internet. Έγκυρη, έγκαιρη και άμεση εξυπηρέτηση από την απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα της φορολογικής και τεχνικής υποστήριξης κάθε εργάσιμη ημέρα (09:00 έως 21:00) καθώς και Σάββατο (09:00 έως 14:00). Epsilon Support 24 ώρες το 24ωρο μέσω Internet.

Αυτοματοποιημένες διαδικασίες – Υποβολές μέσω Internet

Η Δυνατότητα υποβολής μέσω internet των Οριστικών δηλώσεων ΦΜΥ, ΑΠΔ, ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ καθώς και εξαγωγής αρχείων εισφορών σε Λοιπά & Επικουρικά Ταμεία, εντολών προκαταβολών και εκκαθάρισης πληρωμής σε όλες τράπεζες σε συνδυασμό με την ταχύτητα διεκπεραίωσης όλων αυτών των εργασιών μηδενίζουν τη γραφειοκρατία.

Πλήρης Κάλυψη όλων των εργασιακών σχέσεων

Η μοναδική εφαρμογή που καλύπτει αυτοματοποιημένα κάθε κατηγορία εργαζομένων χωρίς καμία παραμετροποίηση: Έμμισθοι, ημερομίσθιοι, ωρομίσθιοι, συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση, τεκμαρτά ημερομίσθια, ειδικές περιπτώσεις ασφαλισμένων πχ σπουδαστές ΤΕΙ, μαθητές ΟΑΕΔ κλπ, εργατοτεχνίτες οικοδομικών επιχειρήσεων, ξενοδοχεία, ελεύθεροι επαγγελματίες, ειδικές περιπτώσεις επαγγελματιών πχ ξεναγοί, φασόν, καλλιτέχνες, διάφοροι τρίτοι κ.ά.

Διαχείριση Σ.Σ.Ε., Ατομικών & Επιχειρησιακών Συμβάσεων

Συμβουλευτική καθοδήγηση για τον χειρισμό συμβάσεων που έληξαν, καταγγέλθηκαν ή είναι σε ισχύ με παράλληλη διασφάλιση του χρήστη από παράνομες μειώσεις μισθών. Πλήρης διαχείριση όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (συνεχής & αυτόματη ενημέρωση μέσω Internet) με αυτόματη αναπροσαρμογή μισθών με βάση τις αλλαγές των Σ.Σ.Ε. Αυτόματη κατάργηση επιδομάτων (Ν.4046), Ενσωμάτωση Επιχειρησιακών Συμβάσεων (Ν.4024). Πλήρης συνδεσιμότητα με Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Ο.Α.Ε.Δ., Τράπεζες, καθώς και με όλες τις εμπορολογιστικές εφαρμογές. Πλήρης εναρμόνιση με τον κανονισμό GDPR. Άντληση Σταθερών Στοιχείων Εργαζομένου από Ε.Φ.Κ.Α.

Σύγχρονη διαχείριση συστήματος ανταμοιβών

Αναβαθμισμένη Διαχείριση των Υποσυστημάτων Αδείας, Ασθενείας, Πρόσθετων Αποδοχών, Παροχών, Προκαταβολών  σε συνδυασμό με εργαλεία διαμόρφωσης Πολιτικής Μισθών παρέχουν μοναδικά προνόμια σε όσους επαγγελματίες επενδύουν στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες τους.

Μαζικότητα, Αυτοματοποίηση, Παραμετροποίηση

Η μαζικότητα ενεργειών για το σύνολο των εργαζομένων όλων των εταιρειών σε συνδυασμό την πλέον αξιόπιστη και σύννομη διαδικασία της αγοράς αποτελούν μοναδικό πλεονέκτημα για τον κάθε χρήστη. Οι απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης έρχονται να καλύψουν ωστόσο και κάθε ιδιαίτερη ανάγκη που μπορεί να παρουσιαστεί, διευκολύνοντας τον κάθε χρήστη να εξελιχθεί σε advanced σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Πληρότητα εκτυπώσεων – Δυνατότητα σχεδίασης & παραμετροποίησης

Οι απεριόριστες επιλογές πρότυπων εκτυπώσεων, καταστάσεων μισθοδοσίας και όλων των σχετικών εντύπων Δημοσίου με επιπλέον δυνατότητα σχεδίασης και παραμετροποίησης εκτυπώσεων, καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης

Πλήρες παραθυρικό και φιλικό περιβάλλον

Το πληρέστερο και πλέον απλουστευμένο  παραθυρικό πρόγραμμα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία ως προς τον τρόπο διαχείρισης Μισθοδοσίας με ελαχιστοποίηση του χρόνου εξοικείωσης και εξαγωγής αποτελεσμάτων από την εφαρμογή ειδικότερα όταν υπάρχει ανάγκη για τη διεκπεραίωση ενεργειών για μεγάλο αριθμό πελατών – εταιρειών.

WordPress Design. Σχεδιασμός
Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, σχεδιάζουμε όμορφες και μοναδικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
WordPress Development. Προγραμματισμός
Ιστοσελίδες WordPress έτσι ώστε να αποδίδουν καλά σε όλες τις μετρήσεις. Μικρός χρόνος για να φορτώσουν, είναι ασφαλείς, κατατάσσονται καλά στις μηχανές αναζήτησης.
Mobile Responsive. Προσαρμογή
Ιστοσελίδες που είναι βελτιστοποιημένες για να λειτουργούν καλά τόσο σε υπολογιστές αλλά και σε ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και κινητά.
WordPress Hosting. Φιλοξενία
WordPress λύσεις φιλοξενίας και διαχείρισης με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια, ταχύτητα και βελτιστοποίηση.

Εύκολο στη διαχείριση WordPress Sites.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τις ανάγκες σας, να προσθέσουμε οικοδομήσουμε νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα στο ήδη υπάρχων site, να αναβαθμίσουμε τον ιστότοπο σε WooCommerce, να επανασχεδιάσουμε ένα νέο θέμα WordPress ή να τροποποιήσουμε/ενημερώσουμε το τρέχον θέμα σας, και ακόμη και να βοηθήσουμε με απλές εργασίες όπως την προσθήκη εικόνων και περιεχομένου στον ιστότοπό σας WordPress. Ελάτε σε επαφή για μια προσφορά για οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες WordPress.

Γιατί Να Χρησιμοποιήσετε WordPress;

Το WordPress έχει επεκταθεί από το μέτριο λογισμικό blogging σε ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά CMS. Είναι γρήγορο, πολύ φιλικό προς το χρήστη, φιλικό προς την αναζήτηση και ευέλικτο. Με σταθερή υποστήριξη από μια μεγάλη, ενεργή κοινότητα, το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση ιστοσελίδων όλων των μεγεθών.

Διαχείριση Περιεχομένου
Ξεκινώντας 2003 το WordPress μέσα στα χρόνια κατάφερε να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο. Σήμερα χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια ιστοσελίδες και είναι η πρώτη επιλογή για αρκετούς.
Επέκταση WordPress.
Με μια πολύ ενεργή παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών που επεκτείνει το WordPress με ισχυρά plugins, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το WordPress είναι μια καλή επιλογή για την επιχείρησή σας.
Ευκολία στη χρήση.
Το WordPress είναι ένα από τα ευκολότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου για χρήση. Παρέχουμε εκπαίδευση με κάθε νέο Ιστότοπο WordPress.

Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress.

Ενισχύστε την ταχύτητα και ασφάλεια της ιστοσελίδα σας με τη διαχείριση WordPress φιλοξενίας.

Νέες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από Pasteque.

Όταν δημιουργούμε μια νέα ιστοσελίδα WordPress, η ταχύτητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικό μέλημα για τους προγραμματιστές μας.

Όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με τη Pasteque WordPress Hosting υπηρεσία μας, παρέχουμε μια σουίτα πρόσθετων που έχουν εγκατασταθεί και ρυθμιστεί από προεπιλογή – όπως το Wordfence, και Plugin παρακολούθησης εκδόσεων.

Η υπηρεσία φιλοξενίας WordPress έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας διάφορα plugin που εγκαθιστούμε από προεπιλογή σε ιστότοπους που δημιουργούμε και φιλοξενούμε. Επίσης δοκιμάζεται η ταχύτητα για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών χρόνων φόρτωσης.

Υπάρχουσες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες που μεταφέρονται στη Pasteque

Πριν από τη μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπου WordPress στον διακομιστή μας, εξετάζαμε τον ιστότοπό σας για τυχόν προβλήματα ταχύτητας, καθώς και τυχόν απαιτούμενες ενημερώσεις plugin. Παρέχουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η επίλυση αυτών των ζητημάτων (αυτό είναι ένα ξεχωριστό κόστος από την φιλοξενία, καθώς δεν δημιουργήσαμε τον ιστότοπο).

Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τον ιστότοπό σας WordPress στον κεντρικό υπολογιστή και εγκαθιστούμε μερικά χρήσιμα plugin. Αυτά τα πρόσθετα μας βοηθούν να διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας ασφαλή και να λειτουργεί γρηγορότερα. Κατόπιν συμφωνίας κάνουμε βελτιώσεις ταχύτητας.

Μόλις ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τακτικές ενημερώσεις πυρήνα και plugin WordPress (προαιρετικές, αλλά rececommended) ως μέρος της διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας.

Website Portfolio.

Ανακαλύψτε μερικές από τις πρόσφατες ιστοσελίδες μας + έργα

Pasteque Electronic & Computer Systems

Δημιουργώντας ιστοσελίδες από το 2008.

Διεύθυνση

Καποδιστρίου 5, Λάρισα

Τηλέφωνο

2410-670370

Βασιζόμαστε στην επικοινωνία και συνεργασία με κάθε πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Μάθετε περισσότερα: Pasteque
Δείτε: έργα μας

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος που χρειάζεται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός τελικού ιστότοπου μπορεί να ποικίλει αρκετά, εξαρτάται πραγματικά από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του ιστότοπού σας. Μια ιστοσελίδα WordPress ή Joomla συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ορισμένα πιο πολύπλοκα έργα, όπως οι ιστότοποι WooCommerce και Prestashop ή οι ιστότοποι που έχουν περίπλοκες απαιτήσεις σχεδιασμού ή περιεχομένου, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Τι είναι ένας στατικός ιστότοπος;

Ένας στατικός ιστότοπος δεν εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες. ενεργεί απλώς ως διαδικτυακός ιστότοπος διαφήμισης. Το περιεχόμενο μπορεί να ενημερωθεί μόνο από έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Ο κύριος σκοπός του είναι να ενημερώσει τους πελάτες στο να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Στις μέρες μας θεωρείται ένας ξεπερασμένος τρόπος για την κατασκευή ιστοσελίδων, οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου;

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την σελίδας σας για να ενημερώσετε το περιεχόμενό της. Οι ιστότοποι CMS είναι πολύ δημοφιλείς καθώς επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να ενημερώνουν τα κείμενα και τις εικόνες χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Ποια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούμε;

Η πλειοψηφία των ιστοσελίδων που δημιουργούμε είναι χτισμένα σε WordPress, Joomla, WooCommerce και Prestashop – όλα με το δικό τους πολύ φιλικό προς το χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Ο σχεδιασμός επηρεάζει την κατάταξή της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης;

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας θα ταξινομηθεί στις μηχανές αναζήτησης. Μελετημένες και καλά σχεδιασμένες σελίδες στο πως παρουσιάζεται το περιεχόμενο αλλά και η ταχύτητα – είναι μερικά από τα πράγματα που ένας καλός σχεδιαστής ιστοσελίδων θα σκεφτόταν κατά τη δημιουργία του.