>Accounting Products

Extra Tax System 5

Pasteque Electronic & Computer Systems

Extra Tax System 5

Η πιο πετυχημένη εφαρμογή φορολογίας και διαχείρισης εντύπων που θέτει επί σειρά ετών τα standard στην ελληνική αγορά. Διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα σχεδιασμού. Με τη εγγύηση της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilon Net.

Εκκαθάριση Φορ. Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Η πληρέστερη και ακριβέστερη εκκαθάριση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, με άμεση εναρμόνιση των Υπολογισμών με την τελευταία κωδικοποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Διάθεση πολλαπλών πληροφοριακών εκτυπώσεων για τον Υπολογισμό των Δόσεων αποπληρωμής των Χρεωστικών Δηλώσεων, Υπολογισμού των Τεκμηρίων και των Αποδείξεων, εκτύπωσης με Συγκριτικά Μεγέθη στα Εισοδήματα, τις Δαπάνες και τα Τεκμήρια σε σχέση με το προηγούμενο Οικονομικό Έτος, καθώς και Πλήρες Εκκαθαριστικό Σημείωμα με την αναλυτική απεικόνιση όλων των ποσών που λαμβάνουν μέρος στον Υπολογισμό.

Όλα τα Φορολογικά Έντυπα μέσα σε μια Εφαρμογή!

Διάθεση όλων των Φορολογικών Εντύπων χρήσιμα για κάθε Λογιστή και Λογιστικό Γραφείο, που αφορούν την Φορολογία Εισοδήματος, Κεφαλαίου Φ.Π.Α., Κ.Β.Σ., Μητρώου κ.α.  με όλους τους απαραίτητους έξυπνους μηχανισμούς για την ευκολότερη και ακριβέστερη συμπλήρωσή τους. Αυτόματη Υποβολή για όλα τα έντυπα Φορολογίας Εισοδήματος, Φ.Π.Α. και Επιδόματος Τέκνων, τα οποία διατίθενται από την Γ.Γ.Π.Σ.   Φορολογική Ενημέρωση όλων των εντύπων της εφαρμογής άμεσα και με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, με την δυνατότητα αυτόματης αποστολής στην Ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ.. Τέλος διατίθεται υποστήριξη απεριόριστων χρηστών καθώς και απεριόριστων Υπόχρεων/Εταιρειών.

Αυτόματη Συμπλήρωση και Ηλεκτρονική Υποβολή

Άντληση δεδομένων από τις καταχωρήσεις, αυτόματος υπολογισμός και συμπλήρωση των Εντύπων Φ.Π.Α – VIES, Intrastat και Φορολογίας Εισοδήματος με δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής όλων των εντύπων στις αντίστοιχες υπηρεσίας της Γ.Γ.Π.Σ μεμονωμένα είτε μαζικά με την αποστολή αρχείου.

Ημερολόγιο Υποχρεώσεων (Office Management)

Έξυπνο εργαλείο διαχείρισης και παρακολούθησης όλων των Φορολογικών και Εργατικών Υποχρεώσεων του Λογιστικού Γραφείου, μέσω ενός Ημερολογίου με αυτόματη ενημέρωση από την Ε.Ο. της Epsilon Net, με όλες τις ημερομηνίες και τις παρατάσεις των Υποχρεώσεων. Αυτόματη σύνδεση των Φορολογουμένων με τις Υποχρεώσεις τους. Ενημέρωση του Λογιστή για τις Ημερομηνίες και την Βαρύτητα των Υποχρεώσεων που πλησιάζουν. Επιπλέον με το Office Management διατίθεται πλήρης προγραμματισμός Συναντήσεων, Υπενθυμίσεων και Επικοινωνιών για την βέλτιστη οργάνωση των εργασιών του γραφείου.

Online Χάρτες και Έντυπα Αξίας Ακινήτων

Πλήρης κάλυψη όλων των Τιμών Ζώνης για τα ακίνητα Εντός Αντικειμενικού Προσδιορισμού, των Ελαχίστων Τιμών για τα Ακίνητα των οποίων η Αξία προσδιορίζεται με το Μικτό Σύστημα καθώς επίσης και για όλες τις τιμές για τα Ακίνητα Εκτός Αντικειμενικού Προσδιορισμού (Συντελεστές Τιμή Ζώνης, Ελάχιστη Τιμή, Συντελεστή Αξιοποίησης Οικοπέδου, Συντελεστή Εμπορικότητας κτλ..) Διάθεση όλων των εντύπων Προσδιορισμού Αξίας Οικοπέδων, Κτισμάτων και Αγροτεμαχίων για τα Εντός ή Εκτός Α.Π.Α.Α. καθώς επίσης και για το Μικτό Σύστημα Προσδιορισμού, με έξυπνους μηχανισμούς για την διευκόλυνση κατά την συμπλήρωση.

Έγγραφα Κειμένου & Φύλλα Εργασίας

Πλήρης Διαχείριση Εγγράφων Κειμένου και Φύλλων Εργασίας ανά Υπόχρεο, με άμεση πρόσβαση από όλους τους συνδεδεμένους στο δίκτυο χρήστες. Δυνατότητα επεξεργασίας και μορφοποίησης με την βοήθεια πλήθους εργαλείων, καθώς και εισαγωγής συναρτήσεων και διαγραμμάτων.

Επιπλέον διατίθεται λειτουργία Εισαγωγής και Εξαγωγής εγγράφων κειμένου σε πλήθος τύπου αρχείων (.docx, .doc, .rtf, .html, .epub, .txt, .mht, .odt) και υπολογιστικών φύλλων (.xlsx, .xlsm .xls, .csv, .txt).

Τέλος, με την λειτουργία λήψης αντιγράφου ασφαλείας δημιουργείται ένα και μόνο αρχείο, με όλα τα Έγγραφα και τα Φορολογικά Έντυπα της εφαρμογής.

Σύγχρονοι, Γρήγοροι Διακομιστές.

Στόχος μας είναι να είμαστε ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ο διακομιστής μας αναβαθμίστηκε πρόσφατα με ολοκαίνουργιες μονάδες Δίσκου (Solid State Drivers). Αυτό, σε συνδυασμό με περισσότερους επεξεργαστές και μνήμη RAM επιτρέπουν στον διακομιστή μας να “σερβίρει” τις ιστοσελίδες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. ‘Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την κατάταξη του ιστότοπού σας στην Google είναι η ταχήτυχατα φόρτωσης (είναι μέρος της κατάταξής τους).

WordPress Design. Σχεδιασμός
Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, σχεδιάζουμε όμορφες και μοναδικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
WordPress Development. Προγραμματισμός
Ιστοσελίδες WordPress έτσι ώστε να αποδίδουν καλά σε όλες τις μετρήσεις. Μικρός χρόνος για να φορτώσουν, είναι ασφαλείς, κατατάσσονται καλά στις μηχανές αναζήτησης.
Mobile Responsive. Προσαρμογή
Ιστοσελίδες που είναι βελτιστοποιημένες για να λειτουργούν καλά τόσο σε υπολογιστές αλλά και σε ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και κινητά.
WordPress Hosting. Φιλοξενία
WordPress λύσεις φιλοξενίας και διαχείρισης με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια, ταχύτητα και βελτιστοποίηση.

Εύκολο στη διαχείριση WordPress Sites.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τις ανάγκες σας, να προσθέσουμε οικοδομήσουμε νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα στο ήδη υπάρχων site, να αναβαθμίσουμε τον ιστότοπο σε WooCommerce, να επανασχεδιάσουμε ένα νέο θέμα WordPress ή να τροποποιήσουμε/ενημερώσουμε το τρέχον θέμα σας, και ακόμη και να βοηθήσουμε με απλές εργασίες όπως την προσθήκη εικόνων και περιεχομένου στον ιστότοπό σας WordPress. Ελάτε σε επαφή για μια προσφορά για οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες WordPress.

Γιατί Να Χρησιμοποιήσετε WordPress;

Το WordPress έχει επεκταθεί από το μέτριο λογισμικό blogging σε ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά CMS. Είναι γρήγορο, πολύ φιλικό προς το χρήστη, φιλικό προς την αναζήτηση και ευέλικτο. Με σταθερή υποστήριξη από μια μεγάλη, ενεργή κοινότητα, το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση ιστοσελίδων όλων των μεγεθών.

Διαχείριση Περιεχομένου
Ξεκινώντας 2003 το WordPress μέσα στα χρόνια κατάφερε να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο. Σήμερα χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια ιστοσελίδες και είναι η πρώτη επιλογή για αρκετούς.
Επέκταση WordPress.
Με μια πολύ ενεργή παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών που επεκτείνει το WordPress με ισχυρά plugins, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το WordPress είναι μια καλή επιλογή για την επιχείρησή σας.
Ευκολία στη χρήση.
Το WordPress είναι ένα από τα ευκολότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου για χρήση. Παρέχουμε εκπαίδευση με κάθε νέο Ιστότοπο WordPress.

Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress.

Ενισχύστε την ταχύτητα και ασφάλεια της ιστοσελίδα σας με τη διαχείριση WordPress φιλοξενίας.

Νέες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από Pasteque.

Όταν δημιουργούμε μια νέα ιστοσελίδα WordPress, η ταχύτητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικό μέλημα για τους προγραμματιστές μας.

Όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με τη Pasteque WordPress Hosting υπηρεσία μας, παρέχουμε μια σουίτα πρόσθετων που έχουν εγκατασταθεί και ρυθμιστεί από προεπιλογή – όπως το Wordfence, και Plugin παρακολούθησης εκδόσεων.

Η υπηρεσία φιλοξενίας WordPress έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας διάφορα plugin που εγκαθιστούμε από προεπιλογή σε ιστότοπους που δημιουργούμε και φιλοξενούμε. Επίσης δοκιμάζεται η ταχύτητα για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών χρόνων φόρτωσης.

Υπάρχουσες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες που μεταφέρονται στη Pasteque

Πριν από τη μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπου WordPress στον διακομιστή μας, εξετάζαμε τον ιστότοπό σας για τυχόν προβλήματα ταχύτητας, καθώς και τυχόν απαιτούμενες ενημερώσεις plugin. Παρέχουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η επίλυση αυτών των ζητημάτων (αυτό είναι ένα ξεχωριστό κόστος από την φιλοξενία, καθώς δεν δημιουργήσαμε τον ιστότοπο).

Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τον ιστότοπό σας WordPress στον κεντρικό υπολογιστή και εγκαθιστούμε μερικά χρήσιμα plugin. Αυτά τα πρόσθετα μας βοηθούν να διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας ασφαλή και να λειτουργεί γρηγορότερα. Κατόπιν συμφωνίας κάνουμε βελτιώσεις ταχύτητας.

Μόλις ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τακτικές ενημερώσεις πυρήνα και plugin WordPress (προαιρετικές, αλλά rececommended) ως μέρος της διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας.

Website Portfolio.

Ανακαλύψτε μερικές από τις πρόσφατες ιστοσελίδες μας + έργα

Pasteque Electronic & Computer Systems

Δημιουργώντας ιστοσελίδες από το 2008.

Διεύθυνση

Καποδιστρίου 5, Λάρισα

Τηλέφωνο

2410-670370

Βασιζόμαστε στην επικοινωνία και συνεργασία με κάθε πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Μάθετε περισσότερα: Pasteque
Δείτε: έργα μας

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος που χρειάζεται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός τελικού ιστότοπου μπορεί να ποικίλει αρκετά, εξαρτάται πραγματικά από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του ιστότοπού σας. Μια ιστοσελίδα WordPress ή Joomla συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ορισμένα πιο πολύπλοκα έργα, όπως οι ιστότοποι WooCommerce και Prestashop ή οι ιστότοποι που έχουν περίπλοκες απαιτήσεις σχεδιασμού ή περιεχομένου, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Τι είναι ένας στατικός ιστότοπος;

Ένας στατικός ιστότοπος δεν εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες. ενεργεί απλώς ως διαδικτυακός ιστότοπος διαφήμισης. Το περιεχόμενο μπορεί να ενημερωθεί μόνο από έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Ο κύριος σκοπός του είναι να ενημερώσει τους πελάτες στο να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Στις μέρες μας θεωρείται ένας ξεπερασμένος τρόπος για την κατασκευή ιστοσελίδων, οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου;

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την σελίδας σας για να ενημερώσετε το περιεχόμενό της. Οι ιστότοποι CMS είναι πολύ δημοφιλείς καθώς επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να ενημερώνουν τα κείμενα και τις εικόνες χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Ποια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούμε;

Η πλειοψηφία των ιστοσελίδων που δημιουργούμε είναι χτισμένα σε WordPress, Joomla, WooCommerce και Prestashop – όλα με το δικό τους πολύ φιλικό προς το χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Ο σχεδιασμός επηρεάζει την κατάταξή της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης;

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας θα ταξινομηθεί στις μηχανές αναζήτησης. Μελετημένες και καλά σχεδιασμένες σελίδες στο πως παρουσιάζεται το περιεχόμενο αλλά και η ταχύτητα – είναι μερικά από τα πράγματα που ένας καλός σχεδιαστής ιστοσελίδων θα σκεφτόταν κατά τη δημιουργία του.