Κατασκευή E-Shop

Τι είναι μια πλατφόρμα e-Commerce;

Μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce) είναι ένα λογισμικού που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν ηλεκτρονικά καταστήματα. Σε αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα, οι επιχειρήσεις μπορούν να πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες παράδοσης για τη μεταφορά των προϊόντων τους σε πελάτες. 

Στη Pasteque Electronics, διαθέτουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν την καθοδήγησή σας από την αρχή, αναλύοντας βήμα προς βήμα τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας, ώστε να βρεθούν οι ιδανικές λύσεις για εσάς και την επιχείρησή σας, παρέχοντας παράλληλα άρτιες υπηρεσίες για τη κατασκευή e-shop.

Με την εμπειρία που διαθέτουμε στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να αυξήσει τις online πωλήσεις της.

Πως κάνουμε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Shop) πετυχημένο;

Η λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι εύκολη. Το να διαθέτει κανείς ένα κατάστημα και κάποιο απόθεμα προϊόντων, δεν σημαίνει ότι θα καταφέρει να κερδίσει το κοινό για να αγοράσει τελικά τα προϊόντα αυτά. Παρακάτω οι ενέργειες που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του καταστήματός σας.

1. Εστιάζουμε στον επισκέπτη

Μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε σε οποιονδήποτε, αλλά θα πρέπει να γίνει σωστά, ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να σας εμπιστεύονται αρκετά για να αγοράσουν ένα προϊόν από εσάς. Επιλέγουμε το σωστό θέμα για το website σας, επιλέγουμε μαζί τη σωστή επωνυμία και διατηρούμε την εστίασή μόνο σε ένα ή δύο κοινούς-στόχους.

2. Test Διαδραστικότητας

Ελέγχουμε το site σας μέσα από τα βήματα αγορών, για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα λειτουργούν σωστά. Δεν χρειάζεται η διαδικασία αγοράς να απαιτεί χρόνο και κόπο, γιατί οι πελάτες σας θα εγκαταλείψουν το site σας πριν προβούν στην παραγγελία τους.

3. Βελτιστοποίηση για κινητά

Οι πελάτες σας μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα σας και από τα κινητά και από τα desktop τους. Όλο και περισσότεροι χρήστες κινητής τηλεφωνίας αναπτύσσονται σε κάθε κλάδο, οπότε η διατήρηση της τάσης αυτής είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

4. Ευκολία χρήσης

 • Κεντρικό σύστημα διαχείρισης για όλες τις ενότητες.
 • Διαχείριση παραγγελιών και ενημερώσεις με email.
 • Καρτέλες με το ιστορικό των πελατών.
 • Δυνατότητα να προσθέσετε κατηγορίες και υποκατηγορίες.
 • Δυνατότητα παρουσίασης προσφορών.
 • Υπολογισμοί αποθήκης (στοκ, τοποθεσίες κλπ).
 • Αυτόματος υπολογισμός χρέωσης αποστολής προϊόντων.

5. Διασύνδεση με Τραπεζικό Ίδρυμα

Διασύνδεση με όλες τις Τράπεζες της Ελλάδος, με Viva Wallet & Paypal. Η επιχείρησή σας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησής της κατά PCI. Έτσι προσφέρετε στους πελάτες του e-shop σας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες.

6. Διασύνδεση με ERP

Δυνατότητα διασύνδεσης του E-Shop σας με το Pylon ERP. Τα προϊόντα ανανεώνονται αυτόματα από τη απο το ERP σας.
Αυτόματη ανανέωση:

 • Προϊόντων
 • Τιμών
 • Αποθέματος
 • Κατηγοριών
 • Πελατών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ