Accounting Products

Hyper Action Λογιστική

Pasteque Electronic & Computer Systems

Hyper Action Λογιστική

Η απόλυτη λύση για απαιτητικούς λογιστές και μεγάλα λογιστικά γραφεία. Ανεξάντλητες δυνατότητες μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Μοναδικές λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λογιστική εφαρμογή της αγοράς!

Παρακολούθηση Ειδικού Καθεστώτος Φ.Π.Α. 39Β

Εύκολη παρακολούθηση των Εισπράξεων, των Πληρωμών και των Προκαταβολών, με Αυτόματη δημιουργία Τακτοποιητικών Λογιστικών Εγγραφών, Διαχείριση Αρχείου Εισπράξεων και πληρωμών και φυσικά αυτόματος Υπολογισμός των εντύπων Φ.Π.Α., αλλά και των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων (Μ.Υ.Φ.). Το κύκλωμα καλύπτει πλήρως όλες τις περιπτώσεις που προβλέπει το Ειδικό Καθεστώς 39Β με γνώμονα πάντοτε την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου για τον Λογιστή.

Δημιουργία Δυναμικών Οικονομικών Καταστάσεων βάσει ΕΛΠ

Με την χρήση των αρτιότερων τεχνολογικά εργαλείων, προσφέρεται η ευελιξία δημιουργίας δυναμικών Οικονομικών Καταστάσεων με βάση τις επιμέρους ανάγκες της κάθε επιχείρησης, όπως προβλέπεται από τα ΕΛΠ με δυνατότητες προσθήκης/αφαίρεσης Κονδυλίων, καθορισμού σειράς εμφάνισης και εργαλειοθήκης επεξεργασίας κειμένου. Υπάρχει επίσης πρότυπη παραμετροποίηση, την οποία επιμελείται και ενημερώνει η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σύνολο των εταιριών. Η ενημέρωση των Οικονομικών Καταστάσεων πραγματοποιείται από τις Λογιστικές Καταχωρήσεις με απευθείας δυνατότητα σύνδεσης των Λογιστικών Αρχείων με τις Οικονομικές Καταστάσεις κατά τη δημιουργία αυτών.

Χρηματοοικονομικό Reporting

Με το πρωτοποριακό Reporting ο ρόλος του Λογιστή αναβαθμίζεται σε Χρηματοοικονομικού Συμβούλου. Μέσα από ένα μεγάλο αριθμό εκτυπώσεων, αντλείται πληροφόρηση για την εξέλιξη της εταιρείας, την πορεία των Οικονομικών Μεγεθών με αντιπαραβολή και σύγκριση με δεδομένα προηγούμενων περιόδων / ετών.

Κοστολόγηση Εργασιών Λογιστικού Γραφείου

Γνωρίζετε με ακρίβεια το κόστος των εργασιών που απαιτούνται για κάθε πελάτη σας ξεχωριστά; Έχετε στοιχειοθετημένη εικόνα για την παραγωγικότητα των εργαζομένων του γραφείου σας; Στα ερωτήματα μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια το εξελιγμένο σύστημα κοστολόγησης εργασιών. Μέσα από ένα ιδιαίτερα λεπτομερές και έξυπνο σύστημα που λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο, όλες οι ενέργειες και όλες κινήσεις των χρηστών της εφαρμογής μεταφράζονται σε ποσοτικά δεδομένα και οικονομικά κόστη που έρχονται στην οθόνη σας μέσα από πλούσια εκτυπωτικά!

Έκδοση Παραστατικών

Το μοναδικό σύστημα Τιμολόγησης που απευθύνεται και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των Λογιστικών Γραφείων, παρέχοντας δυνατότητες Μαζικής Έκδοσης Παραστατικών και Αυτόματης Ενημέρωσης της Λογιστικής τόσο του Εκδότη (Λογιστή) όσο και του Πελάτη (Εταιρείας), το κύκλωμα υπόσχεται να τυποποιήσει, να οργανώσει και να σας απαλλάξει από την χρονοβόρα διαδικασία Έκδοσης Παραστατικών και Παρακολούθησης Υπολοίπων Πελατών

Αριθμοδείκτες

Η παρακολούθηση της πορείας και της εξέλιξης της πορείας μίας επιχείρησης γίνεται πιο εύκολη και πιο ακριβής από ποτέ με τη χρήση Αριθμοδεικτών. Επιλέξτε ανάμεσα από μία πληθώρα έτοιμων δεικτών που αφορούν την ρευστότητα, την πολιτική διαχείρισης, την οικονομική διάρθρωση, την αποδοτικότητα ή / και την αξιολόγηση των Εξόδων / Δαπανών, ή δημιουργήστε απεριόριστους δικούς σας δείκτες.

Προϋπολογισμοί

Το εξελιγμένο κύκλωμα Προϋπολογισμών σας παρέχει πραγματικά πολλές δυνατότητες, είτε επιθυμείτε να καταρτίσετε ένα σενάριο εύκολα και γρήγορα με χρήση προτύπων, είτε να το παραμετροποιήσετε αναλυτικά σε επίπεδο λογαριασμών Γενικής & Αναλυτικής Λογιστικής, Συναλλασσομένων ή / και κονδυλίων της επιχείρισης και με οποιαδήποτε περιοδικότητα επιθυμείτε. Διατηρήστε τον αρχικό σας προϋπολογισμό και αναθεωρήστε τον όσες φορές επιθυμείτε κατά την πορεία της περιόδου. Παρακολουθήστε εύκολα και γρήγορα τον απολογισμό της περιόδου με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Μεταφορά Δεδομένων από όλες τις εφαρμογές

Απαλλαγείτε από την χρονοβόρα διαδικασία καταχώρησης παραστατικών των πελατών σας που χρησιμοποιούν οποιαδήποτε Εμπορική Εφαρμογή της αγοράς, μεταφέροντας σε ελάχιστα λεπτά όλα τα δεδομένα που ενημερώνουν την λογιστική. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από οποιαδήποτε εφαρμογή της Epsilon Net.

Σχεδιασμός Προσωπικών Report

Με τον Report Generator απολαμβάνετε την ευελιξία δημιουργίας των δικών σας, προσωπικών εκτυπωτικών ώστε η πληροφόρηση να είναι πραγματικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μέσα από ένα φιλικό και κατανοητό περιβάλλον σχεδίασης μπορείτε να επιλέξετε τα πεδία και τα δεδομένα που επιθυμείτε, ή να παραμετροποιήσετε έτοιμες και πρότυπες εκτυπώσεις της εφαρμογής.

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Ολοκλήρωση διεργασιών Κλεισίματος Ισολογισμού και Διανομής Κερδών μόνο με το πάτημα ενός «κουμπιού» και την απλή εκτέλεση όλων των απαραίτητων βημάτων. Με την διαδικασία επιτυγχάνεται η ενημέρωση της Λογιστικής ενώ παράλληλα συμπληρώνονται όλες οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και παρέχεται η δυνατότητα για αυτόματη Μεταφορά Υπολοίπων Λογαριασμών στην επόμενη χρήση.

WordPress Design. Σχεδιασμός
Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, σχεδιάζουμε όμορφες και μοναδικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
WordPress Development. Προγραμματισμός
Ιστοσελίδες WordPress έτσι ώστε να αποδίδουν καλά σε όλες τις μετρήσεις. Μικρός χρόνος για να φορτώσουν, είναι ασφαλείς, κατατάσσονται καλά στις μηχανές αναζήτησης.
Mobile Responsive. Προσαρμογή
Ιστοσελίδες που είναι βελτιστοποιημένες για να λειτουργούν καλά τόσο σε υπολογιστές αλλά και σε ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές και κινητά.
WordPress Hosting. Φιλοξενία
WordPress λύσεις φιλοξενίας και διαχείρισης με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ασφάλεια, ταχύτητα και βελτιστοποίηση.

Εύκολο στη διαχείριση WordPress Sites.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τις ανάγκες σας, να προσθέσουμε οικοδομήσουμε νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα στο ήδη υπάρχων site, να αναβαθμίσουμε τον ιστότοπο σε WooCommerce, να επανασχεδιάσουμε ένα νέο θέμα WordPress ή να τροποποιήσουμε/ενημερώσουμε το τρέχον θέμα σας, και ακόμη και να βοηθήσουμε με απλές εργασίες όπως την προσθήκη εικόνων και περιεχομένου στον ιστότοπό σας WordPress. Ελάτε σε επαφή για μια προσφορά για οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες WordPress.

Γιατί Να Χρησιμοποιήσετε WordPress;

Το WordPress έχει επεκταθεί από το μέτριο λογισμικό blogging σε ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά CMS. Είναι γρήγορο, πολύ φιλικό προς το χρήστη, φιλικό προς την αναζήτηση και ευέλικτο. Με σταθερή υποστήριξη από μια μεγάλη, ενεργή κοινότητα, το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διαχείριση ιστοσελίδων όλων των μεγεθών.

Διαχείριση Περιεχομένου
Ξεκινώντας 2003 το WordPress μέσα στα χρόνια κατάφερε να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο. Σήμερα χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια ιστοσελίδες και είναι η πρώτη επιλογή για αρκετούς.
Επέκταση WordPress.
Με μια πολύ ενεργή παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών που επεκτείνει το WordPress με ισχυρά plugins, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το WordPress είναι μια καλή επιλογή για την επιχείρησή σας.
Ευκολία στη χρήση.
Το WordPress είναι ένα από τα ευκολότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου για χρήση. Παρέχουμε εκπαίδευση με κάθε νέο Ιστότοπο WordPress.

Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress.

Ενισχύστε την ταχύτητα και ασφάλεια της ιστοσελίδα σας με τη διαχείριση WordPress φιλοξενίας.

Νέες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες δημιουργήθηκαν από Pasteque.

Όταν δημιουργούμε μια νέα ιστοσελίδα WordPress, η ταχύτητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικό μέλημα για τους προγραμματιστές μας.

Όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με τη Pasteque WordPress Hosting υπηρεσία μας, παρέχουμε μια σουίτα πρόσθετων που έχουν εγκατασταθεί και ρυθμιστεί από προεπιλογή – όπως το Wordfence, και Plugin παρακολούθησης εκδόσεων.

Η υπηρεσία φιλοξενίας WordPress έχει βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας διάφορα plugin που εγκαθιστούμε από προεπιλογή σε ιστότοπους που δημιουργούμε και φιλοξενούμε. Επίσης δοκιμάζεται η ταχύτητα για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών χρόνων φόρτωσης.

Υπάρχουσες Ιστοσελίδες WordPress.

WORDPRESS ιστοσελίδες που μεταφέρονται στη Pasteque

Πριν από τη μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπου WordPress στον διακομιστή μας, εξετάζαμε τον ιστότοπό σας για τυχόν προβλήματα ταχύτητας, καθώς και τυχόν απαιτούμενες ενημερώσεις plugin. Παρέχουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η επίλυση αυτών των ζητημάτων (αυτό είναι ένα ξεχωριστό κόστος από την φιλοξενία, καθώς δεν δημιουργήσαμε τον ιστότοπο).

Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τον ιστότοπό σας WordPress στον κεντρικό υπολογιστή και εγκαθιστούμε μερικά χρήσιμα plugin. Αυτά τα πρόσθετα μας βοηθούν να διατηρήσουμε τον ιστότοπό σας ασφαλή και να λειτουργεί γρηγορότερα. Κατόπιν συμφωνίας κάνουμε βελτιώσεις ταχύτητας.

Μόλις ο ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τακτικές ενημερώσεις πυρήνα και plugin WordPress (προαιρετικές, αλλά rececommended) ως μέρος της διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας.

Website Portfolio.

Ανακαλύψτε μερικές από τις πρόσφατες ιστοσελίδες μας + έργα

Pasteque Electronic & Computer Systems

Δημιουργώντας ιστοσελίδες από το 2008.

Διεύθυνση

Καποδιστρίου 5, Λάρισα

Τηλέφωνο

2410-670370

Βασιζόμαστε στην επικοινωνία και συνεργασία με κάθε πελάτη για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Μάθετε περισσότερα: Pasteque
Δείτε: έργα μας

Πόσο καιρό χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος που χρειάζεται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός τελικού ιστότοπου μπορεί να ποικίλει αρκετά, εξαρτάται πραγματικά από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του ιστότοπού σας. Μια ιστοσελίδα WordPress ή Joomla συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ορισμένα πιο πολύπλοκα έργα, όπως οι ιστότοποι WooCommerce και Prestashop ή οι ιστότοποι που έχουν περίπλοκες απαιτήσεις σχεδιασμού ή περιεχομένου, μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Τι είναι ένας στατικός ιστότοπος;

Ένας στατικός ιστότοπος δεν εκτελεί προγραμματισμένες εργασίες. ενεργεί απλώς ως διαδικτυακός ιστότοπος διαφήμισης. Το περιεχόμενο μπορεί να ενημερωθεί μόνο από έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Ο κύριος σκοπός του είναι να ενημερώσει τους πελάτες στο να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Στις μέρες μας θεωρείται ένας ξεπερασμένος τρόπος για την κατασκευή ιστοσελίδων, οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου;

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την σελίδας σας για να ενημερώσετε το περιεχόμενό της. Οι ιστότοποι CMS είναι πολύ δημοφιλείς καθώς επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να ενημερώνουν τα κείμενα και τις εικόνες χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Ποια συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούμε;

Η πλειοψηφία των ιστοσελίδων που δημιουργούμε είναι χτισμένα σε WordPress, Joomla, WooCommerce και Prestashop – όλα με το δικό τους πολύ φιλικό προς το χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Ο σχεδιασμός επηρεάζει την κατάταξή της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης;

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Υπάρχουν πολλά που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπός σας θα ταξινομηθεί στις μηχανές αναζήτησης. Μελετημένες και καλά σχεδιασμένες σελίδες στο πως παρουσιάζεται το περιεχόμενο αλλά και η ταχύτητα – είναι μερικά από τα πράγματα που ένας καλός σχεδιαστής ιστοσελίδων θα σκεφτόταν κατά τη δημιουργία του.