Υποστήριξη Πελατών

Σκοπός της Pasteque Electronics είναι η συνεχής υποστήριξη των πελατών μας τόσο με εξελιγμένες τεχνικές απομακρυσμένης υποστήριξης όσο και με φυσική παρουσία στον χώρο του πελάτη καθώς και υπηρεσίες μηχανικών πεδίου για σύνθετα και μεγάλα έργα.

Κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης

Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα αντιμετωπίζετε, έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί με άριστες τεχνικές γνώσεις σε υπολογιστικά συστήματα είναι σε θέση να παρέχουν λύσεις σε προβλήματα όπως “Ρύθμιση εφαρμογής”, “Μεταφορά δεδομένων”, διαμόρφωση διακομιστή-πελάτη κλπ. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 14:00.

Online Εκπαιδεύσεις

Σε συχνά χρονικά διαστήματα διεξάγουμε online εκπαιδεύσεις για τη χρήση των λογιστικών και εμπορικών εφαρμογών μας μέσω ειδικού λογισμικού που επιτρέπει τη συμμετοχή στην εκπαίδευση μέσω υπολογιστή, tablet ακόμη και smartphone.

Τα τμήματα και η θεματολογία των εκπαιδεύσεων  χωρίζονται κυρίως σε 3 επίπεδα (αρχάριος – προηγμένη – ειδικά θέματα) και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τις δικές τους ερωτήσεις / παρατηρήσεις.

Η απομακρυσμένη εκπαίδευση εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα καθώς η φυσική παρουσία και η μετακίνηση στο κέντρο εκπαίδευσης δεν απαιτούνται.

Pasteque Remote Support (Απομακρυσμένη Υποστήριξη) 

Όλες οι εφαρμογές μας έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία απομακρυσμένης πρόσβασης, ώστε η υπηρεσία υποστήριξης να μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή του πελάτη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε πιο εύκολα να παρέχουμε υποστήριξη ακόμη και για περίπλοκα προβλήματα, με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να απαιτείτε η φυσική μετάβαση ενός μηχανικού στην έδρα του πελάτη. Για την διασφάλιση της ιδιωτικότητας καθώς και της προστασίας προσωπικών και εταιρικών δεδομένων η απομακρυσμένη σύνδεση πραγματοποιείται αυστηρά κατόπιν έγκρισης και βούλησης του πελάτη.

On-site Support

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα φυσικής παρουσίας εξειδικευμένου μηχανικού υποστήριξης  στις εγκαταστάσεις του πελάτη, για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, τη διεξαγωγή προμελέτης και την καταγραφή δύσκολων απαιτήσεων, έτσι ώστε να διαμορφώνεται μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Υπηρεσίες Υποστήριξης Πεδίου

Η Pasteque Electronics προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα απαράμιλλο γεωγραφικό πλάτος με ικανότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, Κύπρο και Νότια Βαλκάνια. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί πεδίου και ειδικοί υποστήριξης της Pasteque Electronics, αφιερώνονται στην παροχή βοήθειας στους πελάτες μας με διάφορες δραστηριότητες που τους επιτρέπουν να αυξήσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν τις υπηρεσίες και τις επισκευές.

Η τεχνογνωσία της Pasteque Electronics περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Δίκτυα Παροχής Υπηρεσιών και Δίκτυο Επιχειρήσεων και Πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων Προληπτικής και Διορθωτικής συντήρησης.